Forbondekorv:
Innehåller kött, fläsk, potatis, kryddor, ej något tillsatt vatten! Röks i gamla murade spånrökar med rökhärden på golvet i låg temperatur under 6-10 dygn. Genom rätt tid, temperatur, fuktighet och rökmängd uppnår man en konservering som i svunna tider. Glutenfri, kallrökt, utan potatismjöl och ingen mjölk.
Hälsinge-Skinka:
Alspåns rökt skinka. Smakar som skinka gjorde förr!
Guld i Chark SM.
Örtagårdskyckling:
Detta är en av många sous-vide produkter som vi producerar. Först blandar vi dom fantastiska örtkryddorna i en tumlare med kycklingbrösten. Sedan packar vi dom i en vacpåse och tillagar dom i vårt kokskåp. Med denna tillagning blir kycklingbrösten ätfärdig och fantastiskt möra och saftiga.
Perfekt att värma på grillen!
Red hot Pepper:
Vår goda ölkorv med lite sting. Hög kötthalt och inget tillsatt vatten. Med sin fylliga och intensiva smak gör den sig utmärkt att även användas i grytor.
Varmkorv:
Smakrik korv med hög kötthalt. Röks lite lätt på en bädd av alspån, för att få den gyllenbruna färgen och den fylliga smaken.
Gluten och laktosfri.
VILTKÖTT Hjort Ren Rådjur Rökt vilt Vildsvin Älg NÖTKÖTT Biff Entrecote Fransyska Grytbitar Högrev Innanlår Oxbringa Filé Stek Rostbiff Ytterlår FÅGEL Anka Kyckling Kalkon Gås |
VILTFÅGEL Kotletter |
LAMM & FÅR |
SOUS-VIDE FISK |