Örtagårdskyckling (Sous-vide):
Vi blandar och fördelar dom fina örtkryddorna varsamt med kycklingbrösten. Sedan vakuumpackar vi och tillagar dom sakta till rätt temperatur. Med denna tillagning blir kycklingbrösten ätfärdig och fantastiskt möra och saftiga. Buljongen som blir i påsen går att göra en fin sås på! Perfekt att servera kall i en sallad, som kallskuret, men också värma på lätt i stekpannan/grillen.
Varmkorv:
Smakrik korv med hög kötthalt. Röks lite lätt på en bädd av alspån, för att få den gyllenbruna färgen och den fylliga smaken.
VILTKÖTT Hjort Ren Rådjur Rökt vilt Vildsvin Älg NÖTKÖTT Biff Entrecote Fransyska Grytbitar Högrev Innanlår Oxbringa Filé Stek Rostbiff Ytterlår FÅGEL Anka Kyckling Kalkon Gås |
VILTFÅGEL Kotletter |
LAMM & FÅR |
SOUS-VIDE FISK |