Hälsinge-Skinka:
Alspåns rökt skinka. Smakar som skinka gjorde förr! Lättrökt skinka som nästan smälter i munnen.
Guld i Chark SM.
Örtagårdskyckling (Sous-vide):
Detta är en av många sous-vide produkter som vi producerar. Först blandar vi dom fantastiska örtkryddorna i en tumlare med kycklingbrösten. Sedan packar vi dom i en vacpåse och tillagar dom i vårt kokskåp. Med denna tillagning blir kycklingbrösten ätfärdig och fantastiskt möra och saftiga. Perfekt att värma på grillen/stekpannan!
Varmkorv:
Smakrik korv med hög kötthalt. Röks lite lätt på en bädd av alspån, för att få den gyllenbruna färgen och den fylliga smaken.
VILTKÖTT Hjort Ren Rådjur Rökt vilt Vildsvin Älg NÖTKÖTT Biff Entrecote Fransyska Grytbitar Högrev Innanlår Oxbringa Filé Stek Rostbiff Ytterlår FÅGEL Anka Kyckling Kalkon Gås |
VILTFÅGEL Kotletter |
LAMM & FÅR |
SOUS-VIDE FISK |